Om oss

 

Conductive ingår sedan januari 2016 som en del av Teknologisk Institut AB. Tillsammans med den konferensverksamhet som bedrivs inom Teknologisk Institut är vi Sveriges största konferens och utbildningsföretag.

Med siktet inställt på att driva den svenska yrkeskompetensen framåt arrangerar vi årligen fler än 200 konferenser och ca 200 kurser tillsammans.

Vår gemensamma konferensaffär handlar om att ge deltagare och kunder det senaste vad gäller kunskap, trender och rön. Vår vision handlar om att bidra till en kompetentare värld och genom det framgång för våra kunder.
 
Att lära av andra är något vi tror starkt på och därför har våra talare stått inför precis samma utmaningar som du. Vi finns för dig som vill vidare i din specifika yrkesroll och nå din fulla potential.

Titta gärna i vårt kalendarium för vilka konferenser som levereras utifrån Conductive
respektive från Teknologisk Institut.

 

 

HISTORIA

 

Conductive grundades 2003 som en tydligare utmanare till de konferensaktörer som då fanns. Under de år som följde växte Conductive stadigt och var 2008-2009 gasellföretag.

Conductive som namn med en koppling till att leda var ett namn som passade ambitionen och som än idag fyller sitt syfte inte minst i namnets specifika betydelse att leda och överföra. Att föra vidare know how står högst upp på agendan.

Med ett fokus på praktikfall kunde en nisch etableras som senare följdes av en satsning mot sponsorsfinansierade konferenser.

Sedan 2016 ingår conductive som varumärke inom Teknologisk institut AB, som en del av www.teknologiskinstitut.dk.